top of page
Car Engine

TERMENI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII GENERALE DE UTILIZARE

A SITE-ULUI WWW. NEXTYN EXCLUSIVE.COM

Site-ul www.nextynexclusive.com este proprietatea SC NEXTYN EXCLUSIVE  SRL (denumita in continuare NEXTYN EXCLUSIVE), numar de inregistrare in Registrul Comertului J02/884/2019, CUI RO41068500, avand sediul social in Arad, Calea Aurel Vlaicu, bl. Z 22,sc. B,ap. 6, si adresa pentru corespondenta la punctul de lucru din Arad, Calea Aurel Vlaicu, bl. Z 22,sc. B,ap. 6
Accesarea si utilizarea Site-ului www.nextynexclusive.com (denumit in continuare Site-ul) implica respectarea in integralitate a termenilor si conditiilor continute in prezentul document. Prin utilizarea Site-ului, utilizatorii se obliga sa se supuna termenilor si conditiilor astfel cum sunt stipulate in continuare.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul este menit sa ofere clientilor Nextyn Exclusive posibilitatea de a consulta baza de date cuprinzand produsele si serviciile oferite de Nextyn Exclusive precum si de a emite comenzi pentru aceste produse si servicii. De asemenea Site-ul doreste sa fie un instrument prin care clientii Nextyn Exclusive sa poata gestiona cat mai usor activitatea comerciala pe care o desfasoara.
Site-ul va putea fi utilizat de personae fizice si juridice. Aceste persoane vor fi denumite in continuare Utilizatori.
In principiu, informatiile oferite de Site sunt corecte si complete. Totusi, acestea pot prezenta erori. In consecinta, Nextyn Exclusive nu ofera nicio garantie cu privire la informatiile continute de Site si nimic din continutul acestui Site nu poate fi considerat ca reprezentand un contract sau vreun alt tip de obligatie asumata de  Nextyn Exclusive fata de Utilizatorii Site-ului.
Pentru ca intre Nextyn Exclusive si un Utilizator sa se nasca obligatii contractuale valide este obligatoriu ca intre acestia sa se incheie un contract scris care sa prevada expres obligatiile asumate de partile contractante. Prin urmare, toate comenzile emise de Utilizatori prin intermediul Site-ului vor fi reglementate in mod exclusiv de contractele incheiate in scris intre Utilizatorul respectiv si Nextyn Exclusive

DISPONIBILITATEA SITE-ULUI

Accesul la Site este oferit numai Utilizatorilor acceptati de catre Nextyn Exclusive, in conformitate cu dispozitiile Sectiunii "UTILIZAREA SITE-ULUI" de mai jos.
In prezent, Nextyn Exclusive ofera Utilizatorilor acceptati accesul liber la Site. In viitor este posibil ca Nextyn Exclusive  sa solicite un pret pentru a oferi accesul la Site, inclusiv Utilizatorilor care pana la acea data au primit accesul liber la Site.
 Nextyn Exclusive isi rezerva dreptul de a bloca accesul unui Utilizator in orice moment, la libera sa alegere, fara a fi necesara o motivatie sau o instiintare prealabila. Nextyn Exclusive beneficiaza de toate drepturile legale conferite de calitatea de proprietar a Site-ului, toate drepturile asupra materialelor si informatiilor continute de acest Site apartinand in exclusivitate .Nextyn Exclusive.
Prin utilizarea Site-ului, Utilizatorul nu poate proceda sub nicio forma prin niciun mijloc sau metodologie la dobandirea, reproducerea, copierea si redistribuirea in tot sau in parte a continutului acestui Site sau a oricarui material de pe acest Site inclusiv in publicatii tiparite, transmisiuni prin fax, pagini de internet, e-mail, forumuri sau orice alte mijloace fara acordul expres exprimat in scris al Nextyn Exclusive .
Orice mod de reproducere sau incercare de obtinere de materiale, documente sau informatii puse la dispozitia Utilizatorilor prin intermediul Site-ului precum si eludarea sau incercarea de eludare a structurii de navigare sau prezentare a Site-ului va atrage sanctiuni conform legii.
In situatiile prevazute mai sus Nextyn Exclusive isi rezerva dreptul de a bloca orice activitate pe care persoana culpabila o desfasoara pe Site si de asemenea de a solicita pe cale judiciara daune-interese.
Nextyn Exclusive isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui Site, cu sau fara o notificare prealabila. Nextyn Exclusive nu este raspunzatoare fata de Utilizatori sau fata de orice terta persoana fizica sau juridica pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul Site-ului.
Nextyn Exclusive poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a Site-ului, fara informarea prealabila a Utilizatorilor. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest Site si nu au caracter retroacti Nextyn Exclusive isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale Site-ului/structurii acestuia/serviciilor oferite, inclusiv modificari ce ar putea afecta Site-ul si/sau orice parte a continutului Site-ului fara notificare prealabila a Utilizatorilor.
Prin urmare, este indicata consultarea periodica a acestor termeni si conditii pentru a fi la curent cu eventualele modificari.
Utilizarea Site-ului ulterior intrarii in vigoare a modificarilor/actualizarilor survenite echivaleaza cu acceptarea noilor termeni si conditii de catre utilizatori Nextyn Exclusive isi rezerva dreptul de a introduce materiale publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a Site-ului.

UTILIZAREA SITE-ULUI


Orice comanda de produse sau servicii emisa din contul Utilizatorului Beneficiarului prin intermediul Site-ului  va reprezenta o comanda ferma si va obliga Utilizatorul la achitarea produselor si/sau serviciilor comandate ca si un contract scris incheiat intre partile contractante, semnat si stampilat ferma, nicio parte neputand contesta faptul ca a trimis/receptionat respectiva comunicare.


CONFIDENTIALITATE

Toate informatiile continute de Site si care se refera la conditiile practicate de Nextyn Exclusive
in activitatea sa comerciala sunt strict confidentiale si sunt destinate numai Utilizatorilor Site-ului. Mai mult, anumite conditii pot diferi de la un Utilizator la altul.
In consecinta, Utilizatorii isi asuma obligatia de a pastra stricta confidentialitate a tuturor datelor in legatura cu activitatea Nextyn Exclusive sau orice alta informatie pe care o va fi obtinut prin accesarea Site-ului, fiindu-le interzis a divulga cu stiinta sau din neglijenta vreunui tert aceste informatii.
Utilizatorii se obliga sa pastreze confidentialitatea fata de terti, sa nu dezvaluie sub nici o forma si prin niciun mijloc, sa nu utilizeze in nicio modalitate, fie direct, fie indirect, fie in folosul sau, fie in folosul altuia, niciun fel de materiale, acte, date, informatii rezultate din / in legatura cu / aferente urmatoarelor (denumite in continuare "Informatii Confidentiale"):


Nu sunt permise Utilizatorilor:

  • Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, publicarea, distribuirea prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, sau exploatarea in alte moduri decat cele permise de Nextyn Exclusive  a informatiilor existente in bazele de date sau a unei parti din acestea;

  • incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul bazelor de date, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala.
Utilizatorii vor trata Informatiile Confidentiale cu aceeasi atentie cu care trateaza orice alte informatii similare. Atentia acordata pastrarii confidentialitatii informatiei va fi, in toate cazurile, egala cu atentia pe care un profesionist ar acorda-o, in circumstante similare, protejarii confidentialitatii propriilor informatii.

Daca un Utilizator este solicitat de catre organele judiciare sau administrative competente sa dezvaluie Informatii Confidentiale, in virtutea aplicarii unei legi sau altei norme juridice ori hotarari judecatoresti, Utilizatorul va instiinta prompt Nextyn Exclusive pentru a da posibilitatea acestuia de a se pune sub protectia unui ordin sau a unei alte dispozitii legale adecvate privitoare la confidentialitatea informatiilor.DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al Site-ului reprezinta proprietatea Nextyn Exclusive fiind protejat prin legislatia romana si internationala privind drepturile de autor.
Toate drepturile de autor pentru informatiile existente pe acest Site sunt detinute de Nextyn Exclusive .
Niciun material de pe acest Site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, exprimata prin acord scris al Nextyn Exclusive .
Continutul acestui Site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe Site sunt protejate de legea dreptului de autor sau alte reglementari legale in domeniul proprietatii intelectuale si sunt proprietatea Nextyn Exclusive.
Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea informatiilor existente pe Site sau a unei parti din acestea, accesul sau folosirea informatiilor puse la dispozitie de Nextyn Exclusive  prin intermediul Site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romana sau internationala in materie de drepturi de autor si proprietate intelectuala pot atrage raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.
Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe Site violeaza drepturile de autor sau orice alte drepturi, este contrara moralei sau ordinii publice, este necesara semnalarea acestei situatii catre Nextyn Exclusive  la datele de contact mentionate pe Site.
Nextyn Exclusive isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui Site si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista o suspiciune rezonabila ca scopul este distrugerea sau alterarea Site-lui, a continutului sau securitatii acestuia, sau incercarea de a afecta in mod negativ interesele ori imaginea Nextyn Exclusive, produsele, serviciile si/sau angajatii sai ori ai partenerilor sai.

LEGATURI CATRE ALTE SITE-URI

Nextyn Exclusive sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul Site-ului, legaturi ("link"-uri) catre alte pagini sau resurse existente pe internet. Pe Site pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv furnizori sau alti parteneri ai Nextyn Exclusive.
Nextyn Exclusive nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la conditiile de utilizare, continutul, materialele, produsele si serviciile incluse in nici unul dintre aceste site-uri sau la care pot face trimitere in orice mod aceste site-uri. Accesarea acestor site-uri se face pe riscul exclusiv al celui care le acceseaza.
Nextyn Exclusive nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.
Este interzisa crearea de legaturi intre acest Site si alte site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris al Nextyn Exclusive.
In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al Nextyn Exclusive, aceasta nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care Site-ul ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest Site de catre alte persoane decat cele autorizate de Nextyn Exclusive si isi rezerva dreptul de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricarei actiuni de acest tip care nu are acordul sau prealabil.

POLITICA COOKIES

Site-ul foloseste "cookies" pentru a identifica Utilizatorii. Acestea nu contin nici un fel de date personale ale Utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate.

ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Utilizatorii accepta in mod expres si implicit ca sunt de acord cu faptul ca utilizarea Site-ului se face pe propria raspundere.  se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, referitoare la utilizarea Site-ului sau la continutul informatiilor publicate pe Site.
Nextyn Exclusive nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca informatiile vor implini toate cerintele Utilizatorilor, ca serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, ca rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor Site-ului vor fi corecte sau de incredere, calitatea oricaror informatii obtinute prin intermediul Site-ului va satisface toate cerintele Utilizatorilor, orice eroare de program va fi corectata, precum si orice alte aspecte similare.
Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza Site-ul sau de orice alte pierderi de date care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului Site-ului.
Nextyn Exclusive nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe Site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari a setarilor tehnice sau altele asemenea.
Nicio informatie obtinuta prin intermediul Site-ului nu constituie o garantie, daca nu este astfel stipulat expres intr-un acord scris incheiat in mod separat cu Nextyn Exclusive .
Nextyn Exclusive nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, posibilitatii de folosire a datelor sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Nextyn Exclusive a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

  • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor cuprinse in Site;

  • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor Utilizatorului;

  • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor Site-ului si/sau cuprinsul acestuia;

  • orice alta problema legata de continutul Site-ului, si in special continutul bazelor de date.

Site-ul este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nextyn Exclusive nu este si nu poate fi facuta responsabila pentru informatii eronate, nepotriviri, indisponibilitate a serviciului sau orice alte defecte ale Site-ului sau ale continutului acestuia.
Pentru sectiunile Site-ului care pot cuprinde postari ale Utilizatorilor, daca acestea exista, raspunderea asupra continutului acestor postari revine in intregime autorilor acestora Nextyn Exclusive isi rezerva dreptul de a nu face publice acele postari care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sai sau tertilor.
Nextyn Exclusive nu este sub nici o forma responsabila pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, raporturi comerciale, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre un Utilizator al Site-ului si terte persoane care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul Site-ului.
Nextyn Exclusive depune eforturi permanente pentru a asigura o buna functionare si o maxima securitate a acestui Site. Cu toate acestea Nextyn Exclusive nu isi asuma nicio obligatie si nu garanteaza in niciun fel ca acest Site este in mod permanent operational si lipsit de orice defecte functionale.
De asemenea, Nextyn Exclusive nu garanteaza in niciun mod ca documentele, fisierele sau orice alte pachete de date care sunt continute sau au legatura cu acest Site nu contin virusi si nu va avea nici o responsabilitate pentru nici un fel de prejudiciu actual sau viitor cauzat de sau prin intermediul acestui Site. In consecinta, pentru protectia sa, orice Utilizator al acestui Site trebuie sa utilizeze un program antivirus atunci cand utilizeaza acest Site.
Nextyn Exclusive declina orice responsabilitate in situatia in care un Utilizator ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele Nextyn Exclusive . Utilizatorul va informa Nextyn Exclusive asupra unor asemenea tentative.
 Nextyn Exclusive nu garanteaza in nici un mod securitatea si/sau confidentialitatea nici unei informatii transmise prin orice mijloace de comunicatii electronice catre acest Site sau catre adresele de e-mail ale operatorului/administratorului Site-ului, ci numai faptul ca Nextyn Exclusive nu va face publice datele respective.
Comunicarile realizate prin mijloace electronice de comunicare la distanta (cum ar fi e-mail) trebuie sa contina datele de identificare complete si conforme ale Utilizatorului la data transmiterii comunicarii.
Politica Nextyn Exclusive este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate. Daca Utilizatorii Site-ului trimit astfel de materiale, Nextyn Exclusive isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea Nextyn Exclusive, libere de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre Nextyn Exclusive , fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor Nextyn Exclusive nu raspunde de atacurile cibernetice avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.
Utilizatorii isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor lor confidentiale.

LEGEA APLICABILA SI JURISDICTIE

Orice disputa sau litigiu avand legatura cu accesarea, continutul sau utilizarea acestui Site vor fi guvernate de legea romana, atat in sens material cat si in sens procesual, competenta de solutionare a oricaror litigii apartinand in mod exclusiv instantelor din Arad, Romania.

bottom of page